dilluns, 27 de novembre del 2017

Obertes les preinscripcions de la 5a Marxa dels Nassos!

Aquest any, en compensació de l'any passat que no vam celebrar la Marxa dels Nassos i us vau quedar amb un pam de nas, aquest any teniu 2 edicions. A l'acabar el 2017 haurem celebrat 2 marxes: la del passat 8 de gener i la del 31 de desembre. I a més a més, tenim la coincidència que el dia que celebrem la 5a edició de la marxa popular és també el primer any que cau en el dia de "l'home dels nassos". Si vols finalitzar l'any com cal, ja et pots reservar el diumenge 31 de desembre de 2017; tens una cita amb el Club de Rem Palamós!



Podeu començar a fer les vostres preinscripcions a través del següent formulari:

FORMULARI PREINSCRIPCIONS


El Club de Rem Palamós organitza aquest esdeveniment per tal de donar a conèixer la nostra activitat lúdica i esportiva a la població. Les nostres activitats tenen un cost important de manteniment d'embarcacions i material i és per aquest motiu que us estarem molt agraïts amb l'aportació econòmica que vulgueu donar al Club.

El dia de la marxa hauràs de passar a recollir el teu braçalet i pagar l'assegurança obligatòria de 3€. Tancament de les taules d'inscripcions a les 8:30h! A partir d'aquesta hora, si no s'ha vingut a recollir el braçalet, la preinscripció quedarà anul·lada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada